INDHENTER

Indhenter 1.

Baseret på nutidige, virkelige hændelser.


Udkommet som papir-, lyd- og E-bog.

Se adskillige anmeldelser af debutromanen på mine andre sider.


Bag om Indhenter 1:


Jeg fik idéen til romanen, da jeg i medierne læste FE's annoncer om indhentere (fagsprog for agenter)få år efter, at jeg var ansat i Forsvarskommandoen.


Mens jeg skrev Indhenter udspillede Muhammedkrisen (og Irakkrigen) sig- ministerierog myndigheder havde travlt som aldrig før.

En usædvanligt veluddannet person ville kunne foretage skumle gerninger i ly af travlheden.


Efter debuten udkom i 2013, blev jeg kontaktet af folk i efterretningsmiljøet, som gennem årene har hjulpet mig med de næste seks thrillere.

Anmeldelse. Indhenter.

Michael Corvenius, efterforsker, Granada, Spanien:


En velskrevet og spændingsfyldt bog skrevet af en forfatter, der tydeligvis har et indgående kendskab til virkelighedens hemmelige tjenester.


Nyt interview med Buschmann på Læsekrogen. Klik og lyt på dette sikre link:


https://www.laesekrogen.dk/1889571/12405667


Handling Indhenter:


Muhammedtegningerne sætter for alvor Danmark på landkortet. Den internationale stemning nærmer sigkogepunktet, og i de større danske byer er en yderst professionel snigskytte begyndt at nedskyde narkomaner.


Drabschef John Milner får til opgave at lede jagten på DKs første seriemorder i nyere tid. Befolkningen er delt mellem forargelse og beundring for gerningsmanden, men medierne jubler over den gode historie. Især journalist Jacob Olin Larsen, der bliver personligt kontaktet af en person, der påstår at være seriemorderen.


Politianklager Annesofie Gundelach er - trods de turbulente tider - lykkelig. Hun har langt om længe fået styr på sit privatliv og hendes nye kæreste er næsten perfekt. Gundelach arbejder på Politigården i Kbh., og bliver sat til finde den iskolde drabsmand i samarbejde med Milner.


Efterhånden som krisen eskalerer i Mellemøsten, bliver situationen tilspidset i DK. Hændelseskæder bliver trukket på kryds og tværs, men ingen véd, hvor langt seriemorderen vil gå for at fuldføre sin mission.

Lektørudtalelse Indhenter:


”Bogen bringer bredspektret behandling for folk med akut spændingsunderskud, og kan således formidles til de umætteligt spændingshungrende.


Velskrevet og spændende indledning udvides til et meget bredspektret spændingsplot med mange retninger, aktører og niveauer.”


Skrevet af Per Drustrup Larsen.


Lektørudtalelse er fra Dansk Biblioteks Center, der servicerer bibliotekerne med deres indkøb af bøger.